Human resources

Voor wie? Alle personen en organisaties die hun personeelsbeleid willen verbeteren

Olivier S.

Directeur van Scale-Up

"Het personeelsbeheer van mijn bedrijf wordt steeds belangrijker en ik wil een efficiënt personeelsbeleid voeren dat dicht bij mijn medewerkers staat."
Home » Human resources
Team work

TALENT MANAGEMENT

Managers creëren graag vakjes en vullen deze in zonder rekening te houden met de echte talenten van hun medewerkers. In plaats daarvan worden de individuele zwakheden vaak aangeduid en negatief beoordeeld. Dit is de beste manier om de energie van onze teams te verspillen en ze te demotiveren. Als we de talenten van elk individu kennen en ontwikkelen, ontstaan er buitengewone prestaties en treedt de voorzienigheid in werking. Onze medewerkers voelen zich erkend en zullen het beste van zichzelf willen geven. 

ONTWIKKELINGSGESPREKKEN VOEREN

Hoe vaak zijn we gefrustreerd geweest na een jaarlijks evaluatiegesprek? Op deze momenten kunnen we ons door het oordeel van onze superieuren behandeld voelen als een kind. Het doel van het jaarlijkse evaluatiegesprek is niet om de meting van de prestaties van onze medewerkers te delen. Dit moet het hele jaar door gebeuren. Het enige doel van de jaarlijkse evaluatie is om het potentieel van elke persoon te bespreken, om een wederzijdse verbintenis aan te gaan over de beste manier om individuele prestaties te ontwikkelen en om de motivatie om te  groeien te stimuleren. 

Présentation client

Andere thema's